Flyttevask og rundvask

Om du ønsker bistand i flytteprosessen, eller ønsker en skikkelig rundvask av din bolig, så kan vi hjelpe deg med nettopp dette.

Flyttevask

Med vår renholdserfaring vet vi hvilke krav det stilles til flyttevask av boligen. Overlater du jobben til oss, kan du være trygg på at flyttevasken blir korrekt utført.

Sullestad Support har erfaring fra små og store flytteprosjekter. Vi vet at flytting kan være en tidkrevende og utmattende prosess.

Om du ønsker bistand i flytteprosessen, eller velger å overlate hele jobbe til oss, kan du være trygg på at vi gjøre flytteprosessen bekymringsfri.

Med vår renholdserfaring vet vi hvilke krav det stilles til flyttevask av boligen. Overlater du jobben til oss, kan du være trygg på at flyttevasken blir korrekt utført. Kvalitet i arbeidet verdsettes høyt i Sullestad, og vi gir derfor garanti på vår flyttevask. 

Rundvask

Har det gått lang tid siden sist stor-rengjøring? Ønsker bistand i vår-rengjøringen eller til julevasken? Du kan velge å overlate hele jobbe til oss.

Rundvask av gulv, tak og vegger er en stor jobb og kan være en tidkrevende jobb.

Med vår renholdserfaring kan vi effektivt ta en grundig rengjøring av dine lokaler. Om du ønsker å sette bort deler av jobben eller ønsker en komplett rundvask kan vi være behjelpelige med nettopp dette.